نمایش تکی

اثرات مفید گوش دادن موسیقی بر بدن

- تاریخ انتشار 09:37 1400/11/20  

اثرات مفید گوش دادن به موسیقی بر بدن
در سال 2009، باستان شناسان در حفاری غاری در جنوب آلمان، فلوتی را کشف کردند که از استخوان بال کرکس تراشیده شده بود. این فلوت ظریف قدیمی ترین ساز شناخته شده روی زمین است که نشان می دهد مردم بیش از 40000 سال است که موسیقی می سازند.
تاثیرات موسیقی بر ذهن
موسیقی می تواند منجر به یادگیری بهتر شود. پزشکان جانز هاپکینز توصیه می کنند برای تحریک مغز به موسیقی گوش دهید. دانشمندان می دانند که گوش دادن به موسیقی مغز شما را فعال می کند. اکنون محققان می‌دانند که گوش دادن به موسیقی می‌تواند شما را به یادگیری بیشتر تشویق نماید. در یک مطالعه در سال 2019، مردم انگیزه بیشتری برای یادگیری داشتند زمانی که قرار بود به عنوان پاداش خود به آهنگی گوش دهند.
می تواند حافظه را بهبود بخشد
موسیقی همچنین تأثیر مثبتی بر توانایی شما در حفظ کردن دارد.  در یک مطالعه محققان وظایفی را به افراد واگذار کردند که آنها را ملزم به خواندن و سپس یادآوری لیست کوتاه کلمات می کرد. کسانی که به موسیقی کلاسیک گوش می‌دادند، از کسانی که در سکوت یا با صدای سفید کار می‌کردند، بهتر عمل کردند. همان مطالعه مشخص کرد که افراد با چه سرعتی می توانند پردازشی ساده را انجام دهند - تطبیق اعداد با اشکال هندسی - و یک مزیت مشابه نشان داده شد. گوش دادن به پیانو به مردم کمک کرد تا کار را سریعتر و دقیق تر انجام دهند.
می تواند به درمان بیماری های روانی کمک کند
موسیقی به معنای واقعی کلمه مغز را تغییر می دهد. متخصصان اعصاب دریافته اند که گوش دادن به موسیقی باعث ترشح چندین ماده شیمیایی عصبی می شود که در عملکرد مغز و سلامت روان نقش دارند:  دوپامین، یک ماده شیمیایی مرتبط با مراکز لذت و "پاداش" - هورمون های استرس مانند کورتیزول 
سروتونین و سایر هورمون های مرتبط با ایمنی
اکسی توسین، یک ماده شیمیایی که توانایی برقراری ارتباط با دیگران را تقویت می کند اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک دقیق چگونگی استفاده درمانی از موسیقی برای درمان بیماری‌های روانی باید انجام شود، برخی از مطالعات نشان می‌دهند که موسیقی درمانی می‌تواند کیفیت زندگی و ارتباط اجتماعی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی را بهبود بخشد. 
تاثیرات موسیقی بر خلق و خو
تعدادی از محققان با افراد در مورد علت گوش دادن به موسیقی مصاحبه کرده اند. شرکت کنندگان در مطالعه از نظر سن، جنسیت و پیشینه بسیار متفاوت هستند، اما آنها دلایل بسیار مشابهی را گزارش می کنند. یکی از رایج ترین کاربردهای موسیقی به گفته محققان، این است که به افراد کمک می کند تا احساسات خود را تنظیم کنند. این قدرت را دارد که خلق و خو را تغییر دهد و به افراد کمک کند احساسات خود را پردازش کنند.
می تواند به کاهش اضطراب کمک کند
شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد گوش دادن به موسیقی می تواند به آرامش شما در موقعیت هایی که ممکن است احساس اضطراب کنید کمک کند. مطالعات نشان داده اند که افرادی که پس از سکته مغزی در دوره توانبخشی هستند، پس از یک ساعت گوش دادن به موسیقی، آرامش بیشتری دارند.
مطالعات مشابه نشان می دهد که موسیقی ترکیب شده با صداهای طبیعت به افراد کمک می کند تا کمتر احساس اضطراب کنند. حتی افرادی که با بیماری بحرانی روبرو هستند پس از موسیقی درمانی احساس اضطراب کمتری می کنند. با این حال، شواهد متناقضی در مورد اینکه آیا گوش دادن به موسیقی بر پاسخ استرس فیزیولوژیکی بدن شما تأثیر دارد یا خیر وجود دارد. یک مطالعه نشان داد که وقتی افراد به موسیقی گوش می دهند، بدن کورتیزول کمتری ترشح می کند که یک هورمون استرس است. همین مطالعه به تحقیقات قبلی اشاره کرد که بیان می کرد موسیقی تأثیر قابل اندازه گیری کمی بر سطح کورتیزول دارد.
یک مطالعه اخیر که چندین شاخص استرس (نه فقط کورتیزول) را اندازه گیری کرد، به این نتیجه رسید که در حالی که گوش دادن به موسیقی قبل از یک رویداد استرس زا باعث کاهش اضطراب نمی شود، گوش دادن به موسیقی آرامش بخش بعد از یک رویداد استرس زا می تواند به بهبود سریعتر سیستم عصبی شما کمک کند.
به علائم افسردگی کمک می کند
یک بررسی تحقیقی در سال 2017 به این نتیجه رسید که گوش دادن به موسیقی، به ویژه موسیقی کلاسیک همراه با جاز، تأثیر مثبتی بر علائم افسردگی دارد. همان بررسی تحقیقاتی نشان داد که دایره های طبل نیز برای افرادی که با افسردگی سر و کار دارند، دارای مزایای خوبی است.
تاثیرات موسیقی بر بدن 
می تواند به سلامت قلب شما کمک کند :  موسیقی می تواند شما را به حرکت وادار کند - و مزایای رقص به خوبی ثابت شده است. دانشمندان همچنین می‌دانند که گوش دادن به موسیقی می‌تواند ضربان نفس، ضربان قلب و فشار خون شما را بسته به شدت و سرعت موسیقی تغییر دهد.
خستگی را کاهش می دهد:  هرکسی که شیشه ماشین را پایین داده و صدای ضبط را زیاد کرده است، می‌داند که موسیقی می‌تواند انرژی‌بخش باشد. پشت این تجربه زنده، علم محکمی نهفته است.
در سال 2015، محققان دانشگاه شانگهای دریافتند که موسیقی آرام بخش به کاهش خستگی و حفظ استقامت عضلات در زمانی که افراد درگیر یک کار تکراری هستند، کمک می کند.
جلسات موسیقی درمانی همچنین خستگی را در افرادی که درمان‌های سرطان دریافت می‌کنند کاهش داد و آستانه خستگی را برای افرادی که درگیر تمرینات عصبی-عضلانی می‌باشند بالا برد.
می تواند به مدیریت درد کمک کند : موسیقی درمانگران آموزش دیده خاص از موسیقی برای کمک به کاهش درد در محیط های بستری و سرپایی استفاده می کنند. یک متاآنالیز در سال 2016 با بیش از 90 مطالعه گزارش داد که موسیقی به افراد کمک می کند دردهای حاد و مزمن را بهتر از دارو به تنهایی مدیریت کنند.



بازگشت




           


  • دفتر مرکزی: مشهد- بلوار سجاد- مقابل خیابان میلاد- پلاک 56
  • صندوق پستی : 558-91865
  • کد پستی : 9186694748
  • تلفکس : 1-37650400-051
  • ایمیل : info@diabetf.com