نمایش تکی

بنیاد دیابت سومین نشست الگوی سبک زندگی سالم را در فرهنگسرای رسالت برگزار نمود

- تاریخ انتشار 04:59 1393/09/05  

بنیاد دیابت سومین نشست الگوی سبک زندگی سالم را در فرهنگسرای رسالت برگزار نمود

به گزارش روابط عمومی بنیاد دیابت صبح روز چهارشنبه پنجم آذر 93 تیم تخصصی این بنیاد باهمکاری  فرهنگسرای سلامت مشهد در محل فرهنگسرا ی رسالت  مشهد واقع در انتهای خیابان رسالت  خیابان طالقانی منطقه همت آباد حضور یافته و همراه با برگزاری یک کلاس آموزش اقدام به غربالگری شهروندان نمودند.
در سومین نشست آموزشی الگوی سبک زندگی سالم که در فرهنگسرای رسالت مشهد برگزار گردید نخست نیما خسروی معاون اجرایی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت در باره چارچوب های زندگی سالم سخن گفت .

وی در این برنامه آموزشی گفت دستیابی به زندگی سالم به آموزش ، تربیت فرد و به کار بستن اصول تندرستی در زندگی شخصی بستگی دارد .اصولی که به نگرش هر فرد نسبت به زندگی وابسته بوده و بر پایه برنامه غذایی مناسب ، تحرک بدنی و ورزش ، مدیریت تنش و استرس و انجام آزمایش های شش ماهه و سالانه جهت آگاهی یافتن از وضعیت سلامت هر کس استوار است.

وی افزود یکی از بزرگ ترین چالش های پیش روی جامعه امروز کشورمان در حوزه سلامت ، تن زدن هم وطنان از انجام آزمایش های تندرستی است. موضوع چه علت اقتصادی داشته باشد و چه علت های دیگر موضوعی است که باید در فرد فرد جامعه مورد بازنگری قرار گرفته تبدیل به کنش آگاهانه و مسئولانه شود .چرا که هنگامی که پیشگیری را فراموش می کنیم به ناچار باید هزینه های گزافی را برای درمان بپردازیم و این هزینه ها تنها هزینه های شخصی نیست .هزینه های کلان اجتماعی است موجب باز ماندن جامعه را از توسعه و پیشرفت می گردد.

در ادامه برنامه آقای دکتر فرهاد رجب پور صنعتی مدیر آموزش و پژوهش بنیاد دیابت زمام سخن را به دست گرفت و گفت ما در بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت به دنبال ترویج این فرهنگ در جامعه هستیم که مردم پیشگیری را مقدم بر درمان بدانند . به عنوان نمونه در بیماری دیابت هزینه های درمان دیابت همراه با عوارض آن 23 برابر درمان این بیماری بی عوارض است وطبیعی است که هزینه های پیشگیری از بیماری ها به مراتب کمتر از درمان آن هاست.

وی افزود چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل  پیشرانه ی بیماری ها از جمله دیابت است .اگر کمی در موضوع چاقی موشکافی کنیم می بینیم از چندعلت اصلی آن یکی فرهنگ نادرست برخی از خانواده که چاقی کودکان را نشانه سلامت انها می دانسته اند بوده است و دیگری برنامه نادرست و نامنظم غذایی روزانه که میزان غداهای چاق کننده ، چرب و پر نشاسته (کربو هیدرات ها ی) پر کالری به نسبت ویتامین ، پروتئین و فیبر ها ارجحیت داشته است . بدیهی است که با چنین برنامه غذایی مشکل اضافه وزن را در جامعه خواهیم داشت . همانطور که همکاران بنده در این جلسه اعلام نموده اند 75 درصد شرکت کنندگان دراین جلسه مشکل  BMI  بالا یعنی توده بدنی بیشتر از اندازه طبیعی  داشته اند .

دکتر رجب پور همچنین افزود : نکته دیگر که در عرف برنامه غذایی ایرانیان باید مورد بازنگری قراربگیرد حجم غذایی است که مصرف می کنیم .وی گفت این حجم غذا با توجه به وزن و کم تحرکی غالب درزندگی روزمره ی ما بسیار بیشتر از نیاز راستین بدن ماست .این کالری اضافی و چربی های انباشته شده موجب بیماری های خطرناکی چون دیابت ، چربی خون ، نارسایی عروق و منجر به سکته قلبی می شود.

گفتنی است در ادامه برنامه آقای دکتر فرهاد رجب پور صنعتی اقدام به ویزیت رایگان شرکت کنندگان در نشست نمودند.

پایان پیام/ ش 367
روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت






بازگشت




           


  • دفتر مرکزی: مشهد- بلوار سجاد- مقابل خیابان میلاد- پلاک 56
  • صندوق پستی : 558-91865
  • کد پستی : 9186694748
  • تلفکس : 1-37650400-051
  • ایمیل : info@diabetf.com