گفتگو با نیکوکار حامی بنیاد دیابت
•لطفا خودتان را معرفی نمایید:
هادی غفوری هستم 47 ساله ساکن مشهد
•آقای غفوری هم اکنون مشغول به چه کاری هستید؟
من هم اکنون مدیرمرکز پلیس+ 10واقع در چهارراه کوشش هستم.
•آیا با بیماری دیابت و علایم آن آشنا هستید؟
تا حدودی بله. من معمولا چند ماه یک بار برای چکاپ کامل بدن، آزمایش خون می دهم و در آخرین آزمایش، پزشک مربوطه گفت قند من نزدیک به مرز هشداراست. و باید یک سری فعالیت های ورزشی و برنامه رژیمی را رعایت کنم.
•آیادرخانواده شما فرد یا افراد دیگری مبتلا به این بیماری هستند؟
خدا را شکر خیر.
•از چه سالی و چه طور با بنیاد آشنا شده اید؟
من از ابتدای امسال با این بنیاد آشنا شده ام و این امر باعث همکاری دو طرفه ما به صورت استقرار صندوق حامی سلامت بنیاد دیابت در مرکز پلیس + 10 اینجانب گردید.
•انگیزه شما از کمک به بیماران دیابتی چیست؟
به دلیل اینکه در فرهنگ سازی ریشه ای و بنیادین آموزش افراد جامعه و در شناخت بیماری دیابت و پیشگیری از ابتلا به این بیماری سهیم باشم. به عنوان مثال اگر صدهزارریال موجودی داشته باشیم و بخواهیم در این زمینه سرمایه گذاری کنیم، من پیشنهاد می کنم نودهزارریال در زمینه آموزش و ده هزارریال در زمینه دارو و درمان هزینه گردد.
•به نظر شما اقدام مستقیم خیرین و نیکوکاران به صورت صدقه دادن به افراد تاثیر بیشتری در جامعه دارد یا کمک به سازمان هایی نظیر بنیاد پیشگیری و کنترل دیابت که خدمات تخصصی به بخش های مشخصی از جامعه ارایه می نمایند؟
به نظر من کمک به سازمان هایی نظیر بنیاد ،هوشمندانه تراست به این دلیل که سازمان ها به صورت ریشه ای هزینه ها را مدیریت می کنند نه به صورت مقطعی! هزینه کردن به صورت مقطعی در هر زمینه ای ناپایدار بوده و نتایج نامطلوبی را در پی خواهد داشت.
•به عنوان یک خیر چه انتظاری از بنیاد پیشگیری و کنترل دیابت دارید؟
انتظار دارم در زمینه کاری خویش به صورت اصولی و درست و ریشه ای، پیش بروند و با آموزش مادران و کودکان را از مبتلا شدن به این بیماری مصون بدارند.
•جناب آقای غفوری می دانید که کمک هایی که به بنیاد می رسد صرف فعالیت های تعریف شده آن نظیر خدمات آموزش ( چاپ جزوات، بروشورها و پوسترها ، فصلنامه و مشاوره)، خدمات درمانی و خدمات حمایتی( بخش مددکاری) رایگان یا ارزان می شود. به نظر شما بنیاد باید این کمک ها را بیشتر صرف کدام دسته از فعالیت هایی که اشاره شد نماید؟
همانطور که قبلا ذکر کردم سرمایه گذاری در آموزش اصولی در راستای ارتقاء سطح معلومات عمومی به صورتی که فرهنگ سازی پایدار صورت بگیرد مانند کاری که پلیس راهنمایی و رانندگی به نام همیاران پلیس با کودکان آغاز کرد بسیار عالی و رضایت بخش است به شرطی که این فرهنگ سازی با کودکان ( مخصوصا قبل از ورود به دبستان) که آینده سازان و منابع انسانی ارزشمند آینده هستند و مادران (مخصوصا مادران نسل جدید) که شکل دهنده جسمی، روحی و روانی این منابع می باشند صورت گیرد تا بتوان در دهه های آینده از نتایج پربار آن بهره برداری کرد.
•به نظر شما سازمان های دولتی یا شرکت های بزرگ بخش خصوصی چه نقشی در کمک به بیماران و نیازمندان می توانند ایفا کنند. چه کارهایی انجام دهند بهتر است؟
در این امر خطیر ، سازمانهایی مانند صدا و سیما و آموزش و پرورش می توانند نقش عمده ای ایفا کنند چون در ابتدا هدف آموزش است و این ارگان ها در آگاه سازی افکار عمومی سابقه درخشانی دارند و چه عالی است که در زمینه دیابت با بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت همکاری های سازنده ای داشته باشند.
•چه توصیه ای به شهروندان برای کمک به بیماران و نیازمندان دارید؟
پیشنهاد می کنم در زمینه آموزش با هدف فرهنگ سازی ریشه ای که در این بنیاد صورت می گیرد سرمایه گذاری کنند تا انشاءالله رشد این بیماری را در آینده محدود کنیم و دیگر در این بخش هزینه های گزاف درمان نداشته باشیم.
•آیا به عنوان یک نیکوکار آثار کمک های خیری راکه به بنیاد داشته اید، در زندگی شخصی خود تجربه نمودهاید؟
بله. هر عمل خیری که انسان انجام دهد نتایج آن را در زندگی خواهد دید.
•در پایان اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید.
صحبت خاصی ندارم و در پایان از زحمات شما سپاسگزارم و امیدوارم بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت در پیاده سازی اهداف ارزشمند خود به صورت فرهنگ سازی پایدار، موفق و سربلند باشد.
روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری وکنترل دیابت